پلمب چندین واحد صنفی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی
روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان از پلمب یک واحد رستوران، دو واحد نانوایی و یک انبار مواد غذایی به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۹ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر نژاد بیگلری در این خصوص گفت: در پی بازرسی های بهداشتی مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، یک واحد رستوران، دو واحد نانوایی و یک انبار مواد غذایی به دلیل داشتن نواقص بهداشتی (بحرانی) و همچنین به کارگیری افراد فاقد صلاحیت بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط این حوزه معاونت تعطیل شد و پرونده متخلفان جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال گردید.
ضمنا در بازرسی های بعمل آمده از واحدهای مذکور مقدار ۴۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته مشاهده و معدوم گردید.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان ضمن تاکید بر رعایت بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و نظافت عمومی محل کار به متصدیان توصیه نمود از بکارگیری افراد فاقد صلاحیت بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جلوگیری نمایند.
او افزود به منظور حفظ سلامت آحاد جامعه، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی به طور مستمر به ویژه در ساعات غیر ادرای و روزهای تعطیل انجام می شود و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تماس ۱۹۰ گزارش نمایند.
0 دیدگاه