پایگاه خبری سیرجان گهر
حوادث

پلمب چندین واحد صنفی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی

پلمب چندین واحد صنفی به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی

روابط عمومی معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان از پلمب یک واحد رستوران، دو واحد نانوایی و یک انبار مواد غذایی به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی مورخ ۱۴۰۳/۰۸/۰۹ خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشتی، دکتر نژاد بیگلری در این خصوص گفت: در پی بازرسی های بهداشتی مستمر از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی سطح شهرستان، یک واحد رستوران، دو واحد نانوایی و یک انبار مواد غذایی به دلیل داشتن نواقص بهداشتی (بحرانی) و همچنین به کارگیری افراد فاقد صلاحیت بهداشتی توسط کارشناسان بهداشت محیط این حوزه معاونت تعطیل شد و پرونده متخلفان جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال گردید‌.
ضمنا در بازرسی های بعمل آمده از واحدهای مذکور مقدار ۴۵ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته مشاهده و معدوم گردید.

معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی سیرجان ضمن تاکید بر رعایت بهداشت در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی به ویژه رعایت بهداشت فردی، بهداشت مواد غذایی و نظافت عمومی محل کار به متصدیان توصیه نمود از بکارگیری افراد فاقد صلاحیت بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی جلوگیری نمایند.
او افزود به منظور حفظ سلامت آحاد جامعه، بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی توسط بازرسان بهداشت محیط معاونت بهداشتی به طور مستمر به ویژه در ساعات غیر ادرای و روزهای تعطیل انجام می شود و شهروندان می توانند در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق شماره تماس ۱۹۰ گزارش نمایند.

 

 

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید